Αναβάλλεται η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Λιβαδειά

Αναβάλλεται η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Λιβαδειά, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού, τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή οδήγησε στη ματαίωση της επίσκεψης της προέδρου της “Επιτροπής 2021”

Σχετικά

3 Άποψη για τα “Αναβάλλεται η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Λιβαδειά”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Ποια 200 χρονια γιορταζουμε κα αγγελλοπουλου και κυριοι της κυβερνησης της επαναστασης η του εγκλεισμου στη φυλακη του ηρωικου γερου του μορια απο τους τοτε κυβερνωντες.για να ξερουμε τι γινεται και να μην παραμυθιαζουν τον κοσμο.για να τελειωνουμε με τους τοτε προδοτες που κυβερνουσαν.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Ο λαος τιμα τους ηρωες του 1821 και ειναι ευγνωμων.αφηστε τις εκδηλωσεις κσι τις τυμπανοκρουσιες και κοιταξτε τι θα κανετε τωρα με τα εθνικα.τοτε νικησαν οι οπλαρχηγοι .τωρα τι θα κανετε κυριες και κυριοι.

  3. Γεωργιος γεωργιου

    Τους ηρωες του 1821 δεν τους τιμησαν εν ζωη οι τοτε προδοτες που κυβερνουσαν κσι ηρθε η επιτροπη ελλαδα 2021 να τους τιμησει.ειναι τιμημενοι και δοξασμενοι οι ηρωες εγραψσν την ιστορια τους αθανατοι και στο πανθεον των ηρωων.αφηστε τα αυτα κυριες και κυριοι.με το να σπαταλατε λεφτα του λαου.τελειωσαν τα ψεματα.νυχτα θα φυγετε ολοι.ηρωες στην ελλαδα τιμωνται μετα θανατον. Η ελλαδα ειναι για τα ριαλιτι σημερα για ναμην πω τιποτα πιο βαρυ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα